Széchenyi Plyázat 2020
Európai Uniós Támogatás keretein belül megvalósult fejlesztés.
Szechenyi infoblokk
A kedvezményezett neve: CSIKÓS-BAU Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: Komplex vállalati technológia fejlesztés a CSIKÓS-BAU Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 6 376 000 Ft
A támogatás mértéke: 40%
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2014.11.18.
A projekt azonosító száma: GOP-2.1.1-12/B-2013-1490


2014 | 12 | 09

CSIKÓS-BAU KFT

SAJTÓKÖZLEMÉNY

TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉS EURÓPAI UNIÓS FORRÁSBÓL A CSIKÓS-BAU KFT-NÉL


A CSIKÓS-BAU Kft sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” c. pályázaton. Az elnyert 6,4 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével eszközbeszerzés valósult meg. A pályázat összköltsége 15,9 millió forint volt.

A CSIKÓS-BAU Kft. 1998. év végén alakult, magyar tulajdonban lévő orosházi székhelyű építőipari vállalkozás. A cégvezetés az alakulástól kezdve elkötelezett a minőségi munkavégzés és a folyamatos fejlesztés iránt, jelen projekt is azt a célt szolgálta, hogy eszközbeszerzés keretében a munkavégzés kapacitását, hatékonyságát és az alkalmazott technológiát bővítse.

A 40%-os támogatással megvalósult beruházással eszközparkunk egy Volvo EC27C típusú gumihevederes minikotróval bővült. A gép kialakításának és szerelékeinek köszönhetően, több technológiai folyamat univerzális elvégzésére alkalmas, így a beszerzéssel a vállalkozás technológiai háttere komplex, fenntartható módon megújult.

A beszerzett munkagép a jelenleg elérhető legmagasabb technológiai színvonalat képviseli, melynek szolgáltatási folyamatokba illesztésével a vállalkozás a földmunkavégzési és kapcsolódó kiszolgálási folyamatokat automatizálja és bővíti kapacitását; kevesebb időráfordítással nagyobb hatékonysággal képes megrendelői rendelkezésére állni.
Stacks Image 142